Napredni EMMETT trening


U naprednom učenju podučavaju se nove korekcije ali i napredni rad kojeg je Ross razvio i koji se nastavlja na modularni tečaj. Pri određivanju sadržaja naprednih treninga Ross dijeli svoje novo utvrđene sekvence sa odabranim terapeutima, oni ih primjenjuju u praksi kako bi se uvjerili da su postignuti rezultati konstantni i da ih je moguće reproducirati. Najveća prednost EMMETT tehnike je što se autor tehnike Ross Emmett, tretirajući klijente, nastavlja razvijati kao terapeut.

EMMETT profesionalni (EP) stupnjevi podižu EMMETT Technique na novu razinu i namijenjene su EMMETT praktičarima koji redovno prakticiraju i žele dalje razvijati svoj rad.
Sadržaji EP treninga
Datumi održavanja i prijava tečajeva.

Napredna radionica limfne tehnike – Ova dvodnevna edukacija daje fokusiraniji pristup slijedu limfne drenaže jer ona ima veliki utjecaj na funkcioniranje svih tjelesnih sustava uključujući živčani, mišićni, limfni, probavni i imunološki sustav. Preduvjet je EP1.
Datumi održavanja i prijava tečajeva.

Njega zdjelice EMMETT / Pelvic Care – Ovaj dvodnevni tečaj ima za cilj pružiti fokusiraniji pristup problemima zdjelice, uključujući mokraćni mjehur, reproduktivne organe, crijeva i donji dio leđa te SI zglobove i povezane mišićne skupine. Praktičari će steći bolje razumijevanje EMMETT pristupa kao terapije za ove probleme. Praktičari se mogu upisati kada uspješno završe EP3 razinu naprednog EMMETT treninga. 

Datumi održavanja i prijava tečajeva.


 

Kameleonski pristup tijelu