EMMETT instruktori i tutori za ljude

SENIOR EMMETT INSTRUKTORICE za ljude


AnnekeLoode-2Anneke Loode je rođena u Nizozemskoj, gdje je kvalificirala kao fizioterapeut (1991), a 1999. kao ortopedski manipulativni terapeut. Preselila se živjeti i raditi u Englesku i tamo stječe kvalifikaciju Bowen terapeuta (2001) i Emmett terapeuta (2008). Podučava Bowen tehniku od 2003. godine, te je certificirani instruktor Emmett tehnike od 2013. Predaje u Nizozemskoj, Belgiji, Engleskoj, Hrvatskoj i Sloveniji, a također radi u Fizioterapijskoj ordinaciji za sportske ozljede u Engleskoj. M1-6 i Ep1-EP6.

Ozana Pope-Gajić se 1995. kvalificirala kao fizioterapeut, a nakon desetogodišnjeg kliničkog iskustva u KBC Osijek, otvara studio za fizioterapiju Ergovita, gdje radi i danas. Ubrzo počinje u svojoj praksi primjenjivati Bowen tehniku, te se 2012. upoznaje s EMMETT tehnikom na EMM-Tech uvodnom tečaju. Od tada u radu s pacijentima primjenjuje isključivo te dvije metode rada na tijelu. Iskustvo stručnog nastavnika u srednjoj školi i završenu Psihološko-pedagošku izobrazbu, dalje proširuje treningom za instruktora Bowen i EMMETT tehnike. Postaje instruktor bazičnih EMMETT modula (Moduli 1-6) 2016. godine, a njezin učitelj na naprednim tečajevima gospodin Ross Emmett 2018. daje joj povjerenje da preuzme edukaciju i naprednog EP stupnja. 2017. godine magistrirala je na polju edukatora u zdravstvu. M1-M6 i EP1-EP3. Klik za email.

Maja Fotez, bacc. fizioterapije, rođena je 1988. u Virovitici.
Znanje i vještine u području fizioterapije dobiva završenom četverogodišnjom srednjom školom za fizioterapeutskog tehničara u Pakracu, te na trogodišnjem preddiplomskom stručnom studiju fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Odmah nakon srednje škole počinje stjecati iskustvo u struci i radu s ljudima u ortopedskom centru Otto Bock i Poliklinici za fizkalnu medicinu i rehabilitaciju Sv. Nedjelja. Nakon upisa na studij počinje raditi kao terapeut i maser u Ayurvedskom centru Somalata, gdje poslijednje četiri godine stječe znanje i praksu u izvođenju terapija i metoda iz Ayurvede te hidrokolon terapije. Tijekom studija sudjelovala je na 1. Kongresu fizioterapije održanom u Zadru 2009. godine. Nakon diplomiranja fizioterapije 2012. i dalje stječe nova znanja i vještine u području fizioterapije. Pripravnički staž odrađuje u Kliničkom bolničkom centru Dubrava u Zagrebu. Edukaciju za Bowen terapeuta započela je u travnju 2013. godine, a znanje i vještine iz područja manualnih tehnika upotpunjuje završenim EMMTECH (kratkim EMMET tečajom), te se dalje nastavlja educirati u smjeru naprednog EMMETT terapeuta i instruktora. M1-M6 i Ep1. Klik za email.

 


EMMETT INSTRUKTORI za ljude                                                                                                                                                                                                                                                                       

 Ozren Matišić, bacc.fizioterapije, EMMETT terapeut, EmmTech tutor, EMMETT instruktor, Bowen terapeut, Bowen instruktor, Koordinator Emmett tehnike u Hrvatskoj. Završio je medicinsku školu u Osijeku i studij fizioterapije u Vukovaru. Ima 10 godina radnog iskustva u privatnim ustanovama (Poliklinika Medikol Zagreb, 2008-2013, Specijalna bolnica za ortopediju Sveta Katarina Zabok / Zagreb, 2013-2018.). Od 2018. radi u svom obrtu u Bolu na Braču. Radio je kao stručni predavač u privatnoj školi Centar cjeloživotnog učenja 2016-2018. Specijalizirao se u ortopediji i sportskoj rehabilitaciji, a sudjelovao kao fizioterapeut na mnogim športskim manifestacijama i natjecanjima (među ostalim i Nogometni kamp FC Barcelona u Zagrebu). U srpnju 2018. godine završio je šesti napredni stupanj EMMETT tehnike, nakon toga dobio povjerenje predstavnice tehnike u Hrvatskoj, Ozane Pope-Gajić i ostalih instruktora, te  krenuo u pripreme i edukaciju za prenošenje znanja iz EMMETT tehnike i postao EMM-tech tutor i EMMETT instruktor.Leda Borovac Štefanović Leda – leda.bs@emmett-hr.com- Zagreb – za Module 1-6

Gordana Paškov Dugandžija Gordana – gordana.pd@emmett-hr.com- Zagreb – za Module 1-6

Nino Kecman – nino.k@emmett-hr.com – Zadar – za Module 1-6


EMMTECH TUTORI za ljude

Renata Žokalj – Nakon završene srednje škole, upisuje Wellness akademiju “Vimal” u Zagrebu. Po završetku edukacije radi u Wellness centru u Samoboru kao maser i wellness terapeut. 2015. godine ukazala se prilika za edukaciju Bowen tehnike, te kod mentorice Ozane Pope Gajić  započinje sa širenjem svojih znanja i postaje Bowen terapeut. Uskoro otvara svoj Studio za masažu i Bowen terapiju gdje i danas radi. Nedugo  zatim slijede dodatne edukacije iz tog područja, IOS radionice u Zagrebu i Ljubljani ( 2017. i 2019.god.The importance of Symmetry by Graham Pennington). Slijede odlični rezultati i korekcije,  puno pozitivnih reakcija i zato tehniku sve više uvodi u svakodnevni rad i praksu. U međuvremenu, u Hrvatsku je na ” vrata zakucala” i jedna sasvim nova tehnika. EMMMETT tehnika. Otvorivši  nove vidike i pristupe terapiji, završava edukaciju i sa znanjem i diplomom EMMETT terapeuta krećem u sasvim novi svijet tjelesne terapije. 2017. završava dodatnu edukaciju i postaje tutor za jednodnevne tečajeve  EMMETT tehnike te dalje prenosi svoja znanja na edukacijama  širom Hrvatske. Između ostalih, ali ne manje i važnih izdvaja edukacije tjelesnih procesa; Access  consciousness  Body process MTVSS, Energetski facelift i ACCESS BARS praktičar u 2021/2022.god. 

 

   Snježana Kristić – Vinkovci – snjezana.k@emmett-hr.com

  Teo Radić, mag. physioth., rođen 1986.god. u Trogiru. Svoje obrazovanje u području fizioterapije stječe završenom srednjom Zdravstvenom školom za fizioterapeutskog tehničara u Splitu te na preddiplomskom i diplomskom studiju fizioterapije pri Medicinskom fakultetu i Odjelu zdravstvenih studija u Splitu. Diplomirao je 2017. god. te stekao akademski naziv magistra fizioterapije. Pripravnički staž odrađuje u Općoj bolnici Šibenik te polaže stručni ispit pri Ministarstvu zdravstva. Još tijekom studija kreće raditi kao osobni asistent osobama s najtežim invaliditetom pri Udruzi tjelesnih invalida “TOMS“. Nakon toga dolazi na mjesto rada kao fizioterapeut s djecom s posebnim potrebama u “Centru dječji osmijeh“ pri Udruzi “TOMS“. Tijekom rada stječe nova znanja i vještine na brojnim edukacijama iz manualne terapije (Kaltenborn-Evjeth koncept, DNS koncept, Neurodinamika za gornji i donji kvadrant, Kinesiotaping, EMMETT tehnika). Svoje vještine upotpunjuje položenim ispitom EMMETT terapeuta za ljude i pse. U prosincu 2020. god. postaje i tutorom EMMETT tehnike za ljude, a u lipnju 2022. god. i tutorom za pse. Dalje se nastavlja educirati u smjeru naprednog EMMETT terapeuta. Klik za email.

 Sladjana Mindoljević – Split – sladjana.m@emmett-hr.com


 Aleksandar Miketa – Rijeka – aleksandar.m@emmett-hr.com

Jelena Okula – Split – jelena.o@emmett-hr.com

 

Emmett tehnika tečaj
EmmTech kratki tečaj
emtech

 

 

Kameleonski pristup tijelu