Uvjeti i cijene EMMETT tečaja

Pravila sudjelovanja u tečajevima ponuđenim od strane EMMETT organizacije

1. Broj sudionika

Broj sudionika ovisit će radi li se o EMM-Tech uvodnom tečaju u EMMETT tehniku, EMMETT praktičarskom tečaju ili EMMETT profesionalnom tečaju. Rad je organiziran tako da se na lak i jednostavan način provode učenja vještina, a za sigurnost u izvedbi pobrinut će se instruktori i tutori trenirani od strane EMMETT organizacije Australija. Ponosni smo što su svi naši instruktori učili od utemeljitelja tehnike Ross Emmetta.

2. Jezik na tečaju

Tečajevi se održavaju se na hrvatskom jeziku. Prilikom održavanja internacionalnih tečajeva s gostujućim inozemnim instruktorima, što će biti naznačeno kod prijave, jezik tečaja je engleski. Materijali su na hrvatskom jeziku.

3. Prijava i upis na tečaj

Slanjem ispunjene online prijavnicu koja je obvezujuća potvrđujete da ste pristali na uvjete tečaja. Po primitku odgovora da ste primljeni na tečaj uplaćujete depozit koji ostaje pohranjen u slučaju odustanka. Detalje o plaćanju dobit ćete u direktnom mejlu od strane organizatora/instruktora tečaja.

4. Kotizacija

Kotizacija uključuje pravo prisustvovanja predavanjima, priručnike na hrvatskom jeziku i uvjerenja od strane EMMETT organizacije o prisustvovanju tečaju, te o stečenim kompetencijama po položenom završnom ispitu. Osvježenje (čaj i kava) također su u cijeni tečaja. U kotizaciju nisu uključeni transport, hrana i smještaj za sudionike tečaja.

TEČAJEVI I RADIONICE ZA LJUDE:
EMMETT radionica (EMM-Tech ) – 200 € (jedan dan)
Moduli 1&2 – 350 € (dva dana)
M3 – 350 EUR € (dva dana)
M4– 350 EUR € (dva dana)
M5 – 350 EUR € (dva dana)
M6 – 350 EUR € (dva dana)
Završni modul – RM6 i praktičarski dan – 350 € (dva dana)
Radionice Hand/Foot/Yoga – 200 € (jedan dan)
Terapeutski praktični dan – 165 € (jedan dan)
EP (1-6) – 370 EUR € (dva dana)
Napredna radionica limfne tehnike – 370 € (dva dana)
Pelvic care – 370 € (dva dana)
Tutor trening za ljude – 200 € (jedan dan)

 

Datumi održavanja i prijava za tečajeve za ljude

 

TEČAJEVI I RADIONICE ZA ŽIVOTINJE:
EMMETT radionica za pse – 120 €

EMMETT radionica za konje – 150 €
Stupnjevi za životinje (1-5) – 330 €
Završni dan RL5 s provjerom znanja – 200 €
Praktični dan za pse – 150 €
Tutor trening za pse – 200 €

Datumi održavanja i prijava za tečajeve za životinje

 

5. Ponovni dolazak na tečaj za ljude ili životinje – ponavljanje

Odobravamo ponovno prisustvovanju bilo kojem danu tečaja uz prethodnu rezervaciju mjesta.
Napomena: prednost imaju polaznici koji prvi put dolaze na tečaj.
Cijena ponovnog dolaska je snižena za 50%.
Polaznici sami biraju žele li ponoviti cijeli dvodnevni tečaj ili jedan od ukupno dva dana tečaja, te ovisno o izboru plaćaju polovinu ili četvrtinu cijene.

 

6. Povrat kotizacije

Naknada za sudjelovanje će biti vraćena u cijelosti, u slučaju nedovoljnog broja registriranih kandidata ili zbog razloga koji se mogu pripisati organizatoru.

OSIGURANJE U SLUČAJU SITUACIJA POVEZANIH S COVID-19 SITUACIJOM: U slučaju respiratornih simptoma, bolesti ili samoizolacije, uz predošenje liječničkog nalaza, uplaćena sredstva prebacuju se na idući mogući datum istog tečaja. U slučaju da zamjenski datum ne odgovara uplaćena sredstva se u punom iznosu vraćaju.

Imate pravo na povrat kotizacije:
• Ukoliko se odustane u bilo kojem vremenu prije početka tečaja, a završno sa dva tjedna prije tečaja, vratit će se uplaćen iznos umanjen za depozit koji nije uključen u povrat.
• Ukoliko se odustane u roku od dva tjedna prije početka tečaja ili se na istom ne prisustvuje nemate pravo na povrat uplaćenog iznosa. U slučaju opravdanih i izvanrednih razloga nedolaska na tečaj biti će napravljen povrat u iznosu od 50% kotizacije tečaja.

Ukoliko organizator zbog ozbiljnih razloga treba promijeniti datum tečaja; sudionici će biti promptno obaviješteni.

7. Diplome

Uvjerenja o prisustvovanju međunarodno je priznato i izdaje ga sjedište EMMETT organizacije. Šalje se mailom polaznicima po odslušanom edukacijskom bloku – nakon svakog modula, praktičnih ili naprednih radionica, te ukoliko polaznik ponavlja pojedine sadržaje.

Certificirane diplome o stečenim kompetencijama uručuju se po položenom završnom ispitu.

Nakon završenog dana ponavljanja Modula 6 za ljude polaznici dobivaju diplomu EMMETT praktičara/ polaganjem ispita: EMMETT Practitioner Certificate .

Nakon završenog dana ponavljanja petog stupnja za životinje polaznici dobivaju diplomu EMMETT praktičar/ polaganjem ispita: EMMETT Practitioner Certificate .

Po završetku EMMETT profesionalnog stupnja 6 za ljude, diplomu Napredni EMMETT praktičara/ polaganjem ispita: Advanced Practitioner Certificate .


8. Korištenje loga i imena EMMETT praktičar

Korištenje imena EMMETT praktičar kao i loga organizacije na web stranicama i poslovnim brošurama i vizitkama dozvoljeno je tek po stjecanju diplome.

Stjecanjem prava na ime EMMETT praktičara stječe se i odgovornost pridržavanja etičkog koda organizacije.

9. Registar certificiranih EMMETT praktičara za ljude i životinje s kontinuiranom edukacijom 

EMMETT organizacija Hrvatska održava registar certificiranih EMMETT praktičara. Stjecanjem statusa EMMETT praktičara za ljude i/ili životinje vaši kontakt podaci biti će postavljeni u registar na listu na web stranici. Kako bi vas korisnici lakše pronašli navedeni su ime i prezime, mjesto u kojem radite, završeni stupanj EMMETT edukacije i email adresa. Upis u registar uključen je u cijenu kotizacije tečaja i nije potrebna nadoplata. Ako se ne pronalazite na web listi, a imate uvjete pošaljite upit na email  .

Kako bi zadržali status i kontakt u registru, po završetku vašeg EMMETT učenja, na kojem god nivou da  odlučite stati – RM6 ili Ep6 dužni ste provoditi 8h osvježavanja znanja i vještina (refresh) u jednoj godini. Period praćenja i dokumentiranja vaše trajne edukacije je od 01.07. do 30.06. sljedeće godine. Ne ispunjavanjem navedenih zadanih uvjeta  postavljenih od strane EMMETT sjedišta Australije gubite mjesto na listi i daljnje upute o ponovnom vraćanju u registar rješavati će se pojedinačno.

Kontinuirana edukacija-2023

10. Stjecanje bodova za cjeloživotnu edukaciju – Hrvatska komora fizioterapeuta – Odlukom Povjerenstva za edukaciju i trajno usavršavanje Hrvatske komore fizioterapeuta tečaj EMMETT tehnike je kategoriziran tečajem prve kategorije. Realizacija je moguća isključivo putem individualnog zahtjeva sudionika tečaja, na vlastiti trošak ( NAKON DOBIVANJA ZAVRŠNOG CERTIFIKATA EMMETT PRAKTIČARA ). Ovdje se nalazi zahtjev za evidenciju bodova.

 

Kameleonski pristup tijelu