Uvjeti tečaja

Pravila sudjelovanja u tečajevima ponuđenim od strane Emmett organizacije

1. Broj sudionika

Broj sudionika ovisit će radi li se o EmmTech ili Emmett tečaju, te o broju instruktora/tutora na tečaju.

2. Upis i kotizacija

Ispunjenu i potpisanu prijavnicu potrebno je poslati organizatoru tečaja putem e-mail-a ili pošte. Po primitku upisnice (našeg odgovora da ste primljeni na tečaj) možete pristupiti plaćanju iznosa tečaja, prema danim uputama. Ako imate problema ili nejasnoća vezanih uz rok uplate slobodno nas kontaktirajte ovim putem.

Kotizacija uključuje pravo prisustvovanja predavanjima, priručnike na hrvatskom jeziku i dobivanje uvjerenja od strane Emmett organizacije. Osvježenje (čaj i kava) također su u cijeni tečaja. Poznavanje engleskog jezika potrebno je za praćenje onih modula Emmett tečaja na kojima predaje senior instuktorica gđa Anneke Loode Emmett tečaja. EmmTech a i veliku većinu modula Emmett tečaja moguće je pratiti i na hrvatskom jeziku. EmmmTech tutore možete pronaći u Zagrebu, Zadru, Čakovcu, Vinkovcima i Osijeku, ali prema broju zainteresiranih sudionika moguće je držati tečaj i u ostalim gradovima u Hrvatskoj.
U kotizaciju nisu uključeni transport, hrana i smještaj za sudionike tečaja.

3. Povrat kotizacije

Naknada za sudjelovanje će biti vraćena u cijelosti, u slučaju nedovoljnog broja registriranih kandidata ili zbog razloga koji se mogu pripisati organizatoru.

Imate pravo na povrat kotizacije:
• Ukoliko se odustane u bilo kojem vremenu prije početka tečaja a završno sa četiri tjedna prije tečaja, vratit će se uplaćen iznos umanjen za 30% u kunskoj protuvrijednosti.
• Ukoliko se odustane u roku od četiri tjedna prije početka tečaja ili se na istom ne prisustvuje nemate pravo na povrat uplaćenog iznosa. U slučaju opravdanih i izvanrednih razloga nedolaska na tečaj biti će napravljen povrat u iznosu od 50% kotizacije tečaja.
• Ukoliko organizator zbog ozbiljnih razloga treba promijeniti datum tečaja; sudionici će biti promptno obaviješteni.

4. Diplome

Uvjerenja o odslušanom stupnju uručuju se polaznicima nakon što se u cijelosti posluša edukacijski blok: moduli, ponavljanja, uža usavršavanja, kliničke ili napredne radionice.
Uvjerenje o završenom stupnju uručit će se svim polaznicima nakon RM6 i EP6, a certificirane diplome od strane Emmett organizacije izdaju se samo ukoliko se položi ispit.
Nakon završenog dana ponavljanja Modula 6 polaznici dobivaju diplomu Emmett terapeuta/ polaganjem ispita: EMMETT Practitioner Certificate , a po završetku EMMETT profesionalnog stupnja 6 diplomu Napredni Emmett terapeuta/ polaganjem ispita: Advanced Practitioner Certificate .