Tečajevi i instruktori

EMMETT INSTRUKTORI za ljude                                                                                                                                                                                                                                                                          

Kecman Nino – nino.k@emmett-hr.com – Zadar – za Module 1-6

Ozren Matišić – ozren.m@emmett-hr.com – Bol – za Module 1-6

Pope-Gajić Ozana – ozana@emmett-hr.com – Osijek – za Module 1-6 i EP1-3

Borovac Štefanović Leda – leda.bs@emmett-hr.com- Zagreb – za Module 1-6

Fotez Maja – maja.f@emmett-hr.com – Zagreb – za Module 1-6

Paškov Dugandžija Gordana – gordana.pd@emmett-hr.com- Zagreb – za Module 1-6

EMMTECH TUTORI za ljude

Renata Žokalj – Zagreb – renata.z@emmett-hr.com 
Snježana Kristić – Vinkovci – snjezana.k@emmett-hr.com

Teo Radić – Trogir – teo.r@emmett-hr.com

Sladjana Mindoljević – Split – sladjana.m@emmett-hr.com
Jelena Okula – Split – jelena.o@emmett-hr.com
Aleksandar Miketa – Rijeka – aleksandar.m@emmett-hr.com

SENIOR EMMETT INSTRUKTORICA EP1-6:


AnnekeLoode-2Anneke Loode je rođena u Nizozemskoj, gdje je kvalificirala kao fizioterapeut (1991), a 1999. kao ortopedski manipulativni terapeut. Preselila se živjeti i raditi u Englesku i tamo stječe kvalifikaciju Bowen terapeuta (2001) i Emmett terapeuta (2008). Podučava Bowen tehniku od 2003. godine, te je certificirani instruktor Emmett tehnike od 2013. Predaje u Nizozemskoj, Belgiji, Engleskoj, Hrvatskoj i Sloveniji, a također radi u Fizioterapijskoj ordinaciji za sportske ozljede u Engleskoj.

SENIOR EMMETT INSTRUKTORICA EP 1,2, 3:

Ozana Pope-Gajić se 1995. kvalificirala kao fizioterapeut, a nakon desetogodišnjeg kliničkog iskustva u KBC Osijek, otvara studio za fizioterapiju Ergovita, gdje radi i danas. Ubrzo počinje u svojoj praksi primjenjivati Bowen tehniku, te se 2012. upoznaje s EMMETT tehnikom na EMM-Tech uvodnom tečaju. Od tada u radu s pacijentima primjenjuje isključivo te dvije metode rada na tijelu. Iskustvo stručnog nastavnika u srednjoj školi i završenu Psihološko-pedagošku izobrazbu, dalje proširuje treningom za instruktora Bowen i EMMETT tehnike. Postaje instruktor bazičnih EMMETT modula (Moduli 1-6) 2016. godine, a njezin učitelj na naprednim tečajevima gospodin Ross Emmett 2018. daje joj povjerenje da preuzme edukaciju i naprednog EP stupnja. 2017. godine magistrirala je na polju edukatora u zdravstvu.

SENIOR EMMETT INSTRUKTORICA – EP1
Maja Fotez, bacc. fizioterapije, rođena je 1988. u Virovitici.
Znanje i vještine u području fizioterapije dobiva završenom četverogodišnjom srednjom školom za fizioterapeutskog tehničara u Pakracu, te na trogodišnjem preddiplomskom stručnom studiju fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Odmah nakon srednje škole počinje stjecati iskustvo u struci i radu s ljudima u ortopedskom centru Otto Bock i Poliklinici za fizkalnu medicinu i rehabilitaciju Sv. Nedjelja. Nakon upisa na studij počinje raditi kao terapeut i maser u Ayurvedskom centru Somalata, gdje poslijednje četiri godine stječe znanje i praksu u izvođenju terapija i metoda iz Ayurvede te hidrokolon terapije. Tijekom studija sudjelovala je na 1. Kongresu fizioterapije održanom u Zadru 2009. godine. Nakon diplomiranja fizioterapije 2012. i dalje stječe nova znanja i vještine u području fizioterapije. Pripravnički staž odrađuje u Kliničkom bolničkom centru Dubrava u Zagrebu. Edukaciju za Bowen terapeuta započela je u travnju 2013. godine, a znanje i vještine iz područja manualnih tehnika upotpunjuje završenim EMMTECH (kratkim EMMET tečajom), te se dalje nastavlja educirati u smjeru naprednog EMMETT terapeuta i instruktora.

Više o EMMETT profesionalnim (EP) stupnjevima – napredni stupnjevi 

Emmett tehnika tečaj
EmmTech kratki tečaj
emtech