EMMETT instruktori i tutori za životinje

Senior instruktorica tečajeva za pse:

Natalija Nakić Divković, bacc. fizioterapije, rođena 1972. u Zagrebu. Završava fizioterapiju na Zdravstvenom Veleučilištu u Zagrebu 1995., a zatim u Klinici za dječje bolesti odrađuje pripravnički stav gdje ujedno i radi 2 godine. Njezina edukacija tu tek počinje, pa nakon preseljenja u Pulu otvara svoju privatnu praksu fizioterapije 2003., a iste godine pohađa tečaj PNF, te tečaj Kinesio Tapinga. 2007. se odlučuje pohađati tečaj manualne limfne drenaže, a Kinetic Manual Therapy polaže 2009. Yuimeiho terapiju završava 2012., a od 2013. započinje edukaciju EMMETT tehnike. Završila je kompletnu terapiju za ljude, te otada njezine terapije obuhvaćaju kombinaciju EMMETTa i Bowena metode, koji polaže 2015. Tu njezina ljubav za EMMETTom tek počinje, pa 2018. završava EMMETT za pse. Između ostalog, 2019. pohađa i polaže Kraniosakralnu terapiju, a iste godine dobiva mogućnost uskočiti u vode EMMETTa kao novi EmmTech tutor za pse. Od 2020. službeni je instruktor EMMETT tehnike za pse.EMMTech tutori za pse:

  Teo Radić, mag. physioth., rođen 1986.god. u Trogiru. Svoje obrazovanje u području fizioterapije stječe završenom srednjom Zdravstvenom školom za fizioterapeutskog tehničara u Splitu te na preddiplomskom i diplomskom studiju fizioterapije pri Medicinskom fakultetu i Odjelu zdravstvenih studija u Splitu. Diplomirao je 2017. god. te stekao akademski naziv magistra fizioterapije. Pripravnički staž odrađuje u Općoj bolnici Šibenik te polaže stručni ispit pri Ministarstvu zdravstva. Još tijekom studija kreće raditi kao osobni asistent osobama s najtežim invaliditetom pri Udruzi tjelesnih invalida “TOMS“. Nakon toga dolazi na mjesto rada kao fizioterapeut s djecom s posebnim potrebama u “Centru dječji osmijeh“ pri Udruzi “TOMS“. Tijekom rada stječe nova znanja i vještine na brojnim edukacijama iz manualne terapije (Kaltenborn-Evjeth koncept, DNS koncept, Neurodinamika za gornji i donji kvadrant, Kinesiotaping, EMMETT tehnika). Svoje vještine upotpunjuje položenim ispitom EMMETT terapeuta za ljude i pse. U prosincu 2020. god. postaje i tutorom EMMTech radionice za ljude, a u lipnju 2022. god. i tutorom EMMTech radionice za pse. Dalje se nastavlja educirati u smjeru naprednog EMMETT terapeuta.

 Dorotea Vučić je rođena u Osijeku 1973. godine. Diplomirala je povijest umjetnosti i filozofiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Postdiplomski studij filmske režije i scenarija završila je na South African School of Motion Picture Medium and Live Performance, u Cape Town-u. Većinu svoje karijere gradi u medijskoj industriji, kao autorica, scenaristica i redateljica, na filmu i televiziji. Dugi niz godina vodi i radionice scenaristike, filma i kratke priče.
Ljubav prema body terapijskim tehnikama otkrila je prije desetak godina, kada započinje i praksu Bowspring terapijske yoge,  kao i ostale terapije pokretom.  Upoznaje se s EMMETT tehnikom i rađa se ljubav koja prerasta u drugu karijeru.  EMMETT tehniku spaja sa terapijskom yogom, te je u tijeku školovanja za Bowspring yoga instruktora, i EMMETT terapeuta za ljude.
Profesionalni je EMMETT terapeut za pse i male životinje a 2022. godine postaje i tutorom EMMTech radionice za pse.Koordinatorica EMMETT4Animals za Hrvatsku:

  Jelena Kelemen, rođena 1982 god. Srednja škola u Zagrebu , Veterinarski tehničar. Zdravstveno veleučilište u Zagrebu,  2006. godine stječe zvanje prvostupnik fizioterapije. Stručno usavršavanje nakon školovanja i tijekom rada – Bobath koncept, DNS, Bowen terapija, Kinesiotaping, stječe nova znanja koja primjenjuje u struci. Od 2017. započinje edukaciju EMMETT tehnike za ljude, nastavlja također EMMETT tehniku za pse i EMMETT tehniku za konje. Dalje nastavlja edukaciju u smjeru naprednog EMMETT terapeuta.
2019. postaje koordinator  EMMETT tehnike za životinje

 

 

Kameleonski pristup tijelu